Bechamel light fără unt

bechame light
CategoryDifficultyBeginner
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Nutrition Facts

0 servings

Serving size

100g


Amount per serving
Calories73
% Daily Value *
Total Fat 1.00g2%
Cholesterol 2.40mg1%
Total Carbohydrate 14.60g6%
Dietary Fiber 0.50g2%
Protein 2.30g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

 500 ml Lapte de orez
 50 g Făină de orez
 4 g Sare
 1 pinch Piper
 1 pinch Nucșoară
 1520 g Parmezan
Bechamel light urmareste pasii
1

Pune o cratiță pe foc și toarnă aproximativ 400 ml de lapte de orez, adăugând nucșoară, sare și piper din belșug.

2

Între timp, toarnă restul de lapte de orez într-un pahar și dizolvă făina de orez cu un tel.

De ce făina de orez?

Folosind făina de orez ca agent de îngroșare (și nu făina clasică de grâu), vei obține o besciamella extrem de fină. În plus, besciamella realizată cu făină de orez poate fi consumată fără probleme și de persoanele cu celiachie, deoarece această făină nu conține gluten.

3

Când laptele va fi ajuns la punctul de fierbere, toarnă făina diluată (dizolvată în lapte); așteaptă apoi ca sosul să revină la fierbere și continuă să amesteci timp de câteva minute pentru a găti făina.

4

În final, adăugați parmezanul (sau tofu, dacă urmezi o dietă vegană) și amestecați.

5

Astfel, besciamella light este gata de utilizare: ideală pentru sufleuri vegetariene sau cu carne și pentru lasagna.

 

Ingredients

 500 ml Lapte de orez
 50 g Făină de orez
 4 g Sare
 1 pinch Piper
 1 pinch Nucșoară
 1520 g Parmezan

Directions

Bechamel light urmareste pasii
1

Pune o cratiță pe foc și toarnă aproximativ 400 ml de lapte de orez, adăugând nucșoară, sare și piper din belșug.

2

Între timp, toarnă restul de lapte de orez într-un pahar și dizolvă făina de orez cu un tel.

De ce făina de orez?

Folosind făina de orez ca agent de îngroșare (și nu făina clasică de grâu), vei obține o besciamella extrem de fină. În plus, besciamella realizată cu făină de orez poate fi consumată fără probleme și de persoanele cu celiachie, deoarece această făină nu conține gluten.

3

Când laptele va fi ajuns la punctul de fierbere, toarnă făina diluată (dizolvată în lapte); așteaptă apoi ca sosul să revină la fierbere și continuă să amesteci timp de câteva minute pentru a găti făina.

4

În final, adăugați parmezanul (sau tofu, dacă urmezi o dietă vegană) și amestecați.

5

Astfel, besciamella light este gata de utilizare: ideală pentru sufleuri vegetariene sau cu carne și pentru lasagna.

Notes

Bechamel light fără unt

liposuctie alimentara

Liposucția alimentară:Liposucția alimentară:

CategoryPreparateDifficultyBeginner Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories73% Daily Value *Total Fat 1.00g2%Cholesterol 2.40mg1%Total Carbohydrate 14.60g6%Dietary Fiber 0.50g2%Protein 2.30g* The % Daily Value

Cum să te îngrași

Cum să te îngrași:Cum să te îngrași:

CategoryPreparateDifficultyBeginner Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories73% Daily Value *Total Fat 1.00g2%Cholesterol 2.40mg1%Total Carbohydrate 14.60g6%Dietary Fiber 0.50g2%Protein 2.30g* The % Daily Value

cumparaturi retete dietetice

Cumparaturi FitnessCumparaturi Fitness

CategoryPreparateDifficultyBeginner Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories73% Daily Value *Total Fat 1.00g2%Cholesterol 2.40mg1%Total Carbohydrate 14.60g6%Dietary Fiber 0.50g2%Protein 2.30g* The % Daily Value