0 servings
Total
- Amount per serving
- Calories518
- % Daily Value *
- Total Fat 2.4g4%
- Total Carbohydrate 62g23%
- Protein 53g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Inainte de toate spalati bine ardei, apoi li se scoate cotorul cu seminte, si se curata pe cat posibil si de nervurile din interior. Pastrati doar parte de deasupra pe care o vom folosi ca un capacel pentru a inchide ardei odata umpluti.
Intro tigaie adaugati ulei si caliti ceapa taiata fin timp de 5 min.
Intre timp ce ceapa se caleste la foc mic curatati morcovi si datii pe o razatoare fina.
Adaugati morcovul dat pe razatoare peste ceapa deja calita si asteptati timp de 5 min.
Odata ce ceapa si morcovul sau calit adaugati 2 - 3 linguri de bulion si lasati inca 2-3 minute la foc mic amestecand pentru a amalgama ingredientele.
Dupa ce sau amalgamat bine adaugati orezul cu un pagar de apa si lasati timp de 10 min la foc mic.
Trecute acele 10 minute adaugati soia granulata cu un pahar de apa si se lasa ulterior la foc mic timp de 5 min amestecand bine pana a forma o compozitie solida si omogena pentru a umple ardei nostri.
In acelasi timp adaugam sare, piper boia de ardei dupa gust.
Stingem focul si adaugam 2 - 3 linguri de patrunjel si 2 - 3 linguri de gris.
Se lasa la racit. Dupa care se umple ardei utilizand compozitia preparata mai devreme punand capacelul pastrat . Si se aseaza ardei intro oala incapatoare in mod vertical.
Se adauga apa, cu atentie pentru a nu depasi zona capacelului, mai exact trebuie sa avem grija ca apa sa nu intre in interiorul ardeiului unde se afla compozitia.
Se fierb la foc mic timp de 40 - 50 de minute .
Verificand ca ardeiul sa fie fiert .
Ingredients
Directions
Inainte de toate spalati bine ardei, apoi li se scoate cotorul cu seminte, si se curata pe cat posibil si de nervurile din interior. Pastrati doar parte de deasupra pe care o vom folosi ca un capacel pentru a inchide ardei odata umpluti.
Intro tigaie adaugati ulei si caliti ceapa taiata fin timp de 5 min.
Intre timp ce ceapa se caleste la foc mic curatati morcovi si datii pe o razatoare fina.
Adaugati morcovul dat pe razatoare peste ceapa deja calita si asteptati timp de 5 min.
Odata ce ceapa si morcovul sau calit adaugati 2 - 3 linguri de bulion si lasati inca 2-3 minute la foc mic amestecand pentru a amalgama ingredientele.
Dupa ce sau amalgamat bine adaugati orezul cu un pagar de apa si lasati timp de 10 min la foc mic.
Trecute acele 10 minute adaugati soia granulata cu un pahar de apa si se lasa ulterior la foc mic timp de 5 min amestecand bine pana a forma o compozitie solida si omogena pentru a umple ardei nostri.
In acelasi timp adaugam sare, piper boia de ardei dupa gust.
Stingem focul si adaugam 2 - 3 linguri de patrunjel si 2 - 3 linguri de gris.
Se lasa la racit. Dupa care se umple ardei utilizand compozitia preparata mai devreme punand capacelul pastrat . Si se aseaza ardei intro oala incapatoare in mod vertical.
Se adauga apa, cu atentie pentru a nu depasi zona capacelului, mai exact trebuie sa avem grija ca apa sa nu intre in interiorul ardeiului unde se afla compozitia.
Se fierb la foc mic timp de 40 - 50 de minute .
Verificand ca ardeiul sa fie fiert .