0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories49
- % Daily Value *
- Total Fat 2.20g3%
- Saturated Fat 0.80g4%
- Cholesterol 102.80mg35%
- Total Carbohydrate 5.90g3%
- Dietary Fiber 0.40g2%
- Protein 1.80g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.
Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.
Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.
Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită
Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .
Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .
Ingredients
Directions
Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.
Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.
Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.
Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită
Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .
Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .