0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories97
- % Daily Value *
- Total Fat 2.90g4%
- Saturated Fat 0.60g3%
- Cholesterol 33.50mg12%
- Total Carbohydrate 3.10g2%
- Dietary Fiber 0.40g2%
- Protein 14.90g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Tăiați pieptul de pui în cuburi . Turnați totul într-un bol, adăugând puțin ulei de măsline, 1 lingură de curry, sucul de jumătate de lămâie, ardeiul și sarea.
Lăsați puiul timp de cel puțin o oră pentru a-l lăsa la aromatizat.
După timpul necesar, încălziți o tigaie și rumeniți cubuletele de pui.
Știai că ... ?!?
Nu este necesar să adăugați ulei în timpul gătitului. De fapt, condimentul folosit pentru macerare este suficient pentru a obține o farfurie bogată în gust.
După ce s-a rumenit puiul , adaugați vinul alb sec și continuați să gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute.
Între timp, pregătiți sosul: amestecați iaurtul a cu o lingură de curry.
Odată gata, ridicați capacul și lăsați să se usuce orice exces de lichid. Luați tigaia de pe foc și distribuiți sosul de iaurt curry direct peste de pui. Închideți cu capacul pentru a încălzi sosul și pentru o aromatizare cat mai reusită.
Îl puteti servi cu orez sau cu cartofi crocanţi la cuptor.
Ingredients
Directions
Tăiați pieptul de pui în cuburi . Turnați totul într-un bol, adăugând puțin ulei de măsline, 1 lingură de curry, sucul de jumătate de lămâie, ardeiul și sarea.
Lăsați puiul timp de cel puțin o oră pentru a-l lăsa la aromatizat.
După timpul necesar, încălziți o tigaie și rumeniți cubuletele de pui.
Știai că ... ?!?
Nu este necesar să adăugați ulei în timpul gătitului. De fapt, condimentul folosit pentru macerare este suficient pentru a obține o farfurie bogată în gust.
După ce s-a rumenit puiul , adaugați vinul alb sec și continuați să gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute.
Între timp, pregătiți sosul: amestecați iaurtul a cu o lingură de curry.
Odată gata, ridicați capacul și lăsați să se usuce orice exces de lichid. Luați tigaia de pe foc și distribuiți sosul de iaurt curry direct peste de pui. Închideți cu capacul pentru a încălzi sosul și pentru o aromatizare cat mai reusită.
Îl puteti servi cu orez sau cu cartofi crocanţi la cuptor.