0 servings
1
- Amount per serving
- Calories327
- % Daily Value *
- Total Fat 8g11%
- Total Carbohydrate 42g16%
- Protein 23.5g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade
Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.
Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.
Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.
La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.
Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .
Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.
Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine pe fiecare baton.
Ingredients
Directions
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade
Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.
Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.
Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.
La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.
Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .
Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.
Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine pe fiecare baton.